Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

GENERAL CONTROL

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Μια εταιρεία που διαθέτει παραπάνω από 30 χρόνια παρουσία στο αντικείμενο των υγειονομικών εφαρμογών και της ολοκληρωμένης διαχείρισης και καταπολέμησης των παρασίτων.


H GENERAL CONTROL είναι μια ελληνική εταιρεία που στόχος της είναι η προάσπιση της Δημόσια Υγείας και το Περιβάλλοντος από το 1984. Κύριο αντικείμενο της οι υγειονομικές (Απεντόμωση, Απολύμανση, Μυοκτονία, Απώθηση Πτηνών κα Ζώων κ.α) και περιβαλλοντικές εφαρμογές (Καταπολέμηση Κουνουπιών, έξυπνη Γεωργία κ.α.).
Η GENERAL CONTROL συνεχώς εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις του πελάτη, μέσα από το άρτια εκπαιδευμένο και συνεχώς ενημερωμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της, καθώς και από το πλέον σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμό που διαθέτει.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με CEPA Certified EN 16636, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 καθώς και ISO 45001:2018.
Επίσης είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος (ΣΕΑΜΕ), καθώς και το πρώτο μέλος Πανελλαδικά της διεθνής εκστρατείας CRRU Think Wildlife (Διεθνή εκστρατεία για την υπεύθυνη χρήση τρωκτικοκτόνων σκευασμάτων).
Διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, απαρτιζόμενο από Γεωπόνους, Χημικούς και Βιολόγους. Το επιστημονικό προσωπικό παρακολουθεί και κατευθύνει άρτια τα συνεργεία, τα οποία στελεχώνονται με τεχνικούς του Δημόσιου Απολυμαντηρίου Αθηνών.
Η εταιρεία GENERAL CONTROL κατέχει την απαραίτητη άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταπολέμηση εντόμων & τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ GENERAL CONTROL

Η GENERAL CONTROL, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προστασίας και διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας με σεβασμό στον πελάτη, το περιβάλλον και τους εργαζόμενους, έχοντας θέσει τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της σαν τον κυρίαρχο στόχο μέσα από τον οποίο επιθυμεί να ικανοποιήσει κάθε επιχειρηματικό της στόχο.
Για την επίτευξη των παραπάνω, η GENERAL CONTROL εφαρμόζει από δεκαετίας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, τα οποία διατηρεί και βελτιώνει συνεχώς αναπτύσσοντας πλέον ένα Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα:


  • CEPA Certified ΕΝ 16636, Σύστημα Ποιότητας στην Διαχείριση Παρασίτων
  • EN ISO 9001:2015, Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
  • EN ISO 14001:2015, Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • EN ISO 45001:2018, Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία
  • CRRU Think Wildlife Σύστημα για την υπεύθυνη χρήση τρωκτικοκτόνων σκευασμάτων

Κυρίαρχο στόχο, τόσο της Διοίκησης όσο και των εργαζομένων της GENERAL CONTROL αποτελεί η συνεχής βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας.
Η GENERAL CONTROL παρακολουθεί τις εξελίξεις στους τομείς ενδιαφέροντός της και προσπαθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, διαθέτοντας τους απαραίτητους πόρους, αλλά και τις υποδομές για την κατά το δυνατό βελτίωση των υπηρεσιών της, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των πελατών της, στην προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας, καθώς και στην πρόληψη της ρύπανσης και των ατυχημάτων.

 

Έχετε έναν ειδικό


Δεν είναι όλοι οι πάροχοι διαχείρισης παρασίτων το ίδιο.


Η GENERAL CONTROL παρέχει επιστημονικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, με τα προγράμματα Προστασία Ακριβείας. Θα ξεκινήσουμε με μια ολοκληρωμένη επιθεώρηση για να προσδιορίσουμε πού είστε ευάλωτοι και ποιες λύσεις θα σας ενισχύσουν κατά των παρασίτων. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουμε ένα συνεχές πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών προσαρμοσμένο για την επιχείρησή σας. Όταν επιλέγετε GENERAL CONTROL, έχετε πολλά περισσότερα από απλά έναν εξολοθρευτή.


Οικίες

H GENERAL CONTROL ιδρύθηκε το 1984 και έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες καταπολέμησης παρασίτων και είναι, εξειδικευμένη στην προστασία από όλα τα παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων τερμιτών, κοριών, τρωκτικών και εντόμων. Εκτός από τον έλεγχο των παρασίτων, η εταιρεία προσφέρει επίσης ολοκληρωμένα σχέδια για την προστασία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Επαγγελματικοί χώροι

Η GENERAL CONTROL αυτά τα 35 χρόνια επαγγελματικής πορείας της έχει καταφέρει να κατανοήσει τη συμπεριφορά των παρασίτων και να εφαρμόσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης στην πηγή του του προβλήματος.
Από το 1984, δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε επιχειρήσεις όπως η δική σας, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας για να παραμένουμε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τα παράσιτα.


 

Όταν επιλέγετε την GENERAL CONTROL, λαμβάνετε αποδεδειγμένα και αποτελεσματικά πρωτόκολλα ελέγχου των παρασίτων μιας εταιρίας ηγέτη στον τομέα της. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, βοηθάμε στη διαχείριση παρασίτων χρησιμοποιώντας τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους και όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες, που εφαρμόζονται αποκλειστικά από ειδικούς για τα παράσιτα. Γι’ αυτό οι περισσότερες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την GENERAL CONTROL από οποιονδήποτε άλλο πάροχο διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών.

GENERAL CONTROL

24ωρη Εξυπηρέτηση